Het CBB Team

Waarom zou u voor CBB Juristen kiezen, vraagt u zich af. Het antwoord daarop is kort maar krachtig namelijk omdat u voor kwaliteit gaat en duidelijkheid wenst. Dat staat voor ons ook voorop.

Wij hebben dan ook ervaring met het bestuursrecht zoals planschade maar ook met het privaatrecht zoals het voeren van incassoprocedures.

Bij het aanvragen van een tegemoetkoming van planschade kiezen wij voor een zorgvuldige aanpak. Eerst wordt gekeken of het zinvol is een aanvraag in te dienen, vervolgens wordt gekeken of u wel of niet in aanmerking komt voor een tegemoetkoming van planschade. Daarbij begeleiden wij u van A tot Z.

Ook kunnen wij incasso’s voor u behandelen. Niet alleen treffen wij een betalingsregeling voor u maar weten bijvoorbeeld ook wat te doen als er echt geprocedeerd moet worden. Daarnaast kunnen wij u optimaal adviseren ten aanzien van een eventuele gerechtelijke procedures en zijn dan ook in staat een realistisch beeld te schetsen wat u te wachten staat. U weet bij CBB Juristen waar u  aan toe bent.

Een CBB Jurist onderneemt dan ook actie omdat u er toe doet. Wanneer uw belangen worden vergeten maken wij daarvan een punt!

Wacht niet te lang af om contact met ons op te nemen!

Privacy Preferences